Odpowiedzi: Daniel_Rudnik

184
odpowiedzi
12
najlepszych odpowiedzi
2 głosów
odpowiedź 4 listopada 2021
Hej :) Niestety, nie możesz umieścić definicji szablonu funkcji w pliku cpp bez jawnej deklaracji t
1 głos
odpowiedź 30 października 2021
Marta gratulacje ! Szkoda, że można upvotować tylko raz :(
0 głosów
odpowiedź 27 października 2021
Całe szczęście, że kary cielesne są zakazane a prawa człowieka to temat poruszany niemal wszędzie. I
0 głosów
odpowiedź 27 października 2021
Cześć, Alternatywny sposób to sprawdzenie dwóch pierwszych znaków podanego inputu za pomocą funkcji
1 głos
odpowiedź 24 października 2021
Hej Karolina ! Serdeczne gratulacje zdobycia pracy :) a czy zadanie, o którym wspominasz wygląda jak
0 głosów
odpowiedź 17 października 2021
Bartek specjalizujesz się w Javie ?
3 głosów
odpowiedź 12 października 2021
Masz trzy opcje : git reset -  jest trochę skomplikowane.Reset można wykonać na cztery sposoby
0 głosów
odpowiedź 9 października 2021
Hej, myślę, że to doskonała okazja do praktyki wyszukiwania informacji - tak cennej umiejętności dla
1 głos
odpowiedź 7 października 2021
Cześć :) Jak dla mnie problem tkwi w funkcji PodzialTekstuNaTabliceWektorowa. Wydaje mi się również
0 głosów
odpowiedź 30 września 2021
Hej, moje spostrzeżenia : linia nr 142 -> powinno być if (nr_linii >= 7) {
2 głosów
odpowiedź 28 września 2021
Oprócz tego co napisał kolega wyżej zwróciłbym uwagę jeszcze na kilka rzeczy: - rozbijaj programy n
0 głosów
odpowiedź 6 września 2021
@Sabina55 - bardzo fajne rozwiązanie obiektowe ! Jedyne co bym zmienił to język na ENG. Takie rozwią
1 głos
odpowiedź 26 sierpnia 2021
Helloł :) Bardzo ciekawe i angażujące zadanko ! Może w wolnej chwili również spróbuję się pobawić,
0 głosów
odpowiedź 23 sierpnia 2021
Czy tylko u mnie się nie kompiluje i wywala błąd ? Strasznie kombinujesz jak dla mnie :D piszemy w
0 głosów
odpowiedź 15 sierpnia 2021
std::copy ? #include <algorithm> #include <iostream> #include <vector> #include...
1 głos
odpowiedź 15 sierpnia 2021
Hej :) Na początek kilka uwag : - nie jest potrzebna zmienna liczbaWystępującegoImienia/Nazwiska -
0 głosów
odpowiedź 25 lipca 2021
Cześć, Dlaczego uważasz, że rozwiązanie jest błędne ? Zauważ, że dla n >= 10 dwie ostatnie cyfry
3 głosów
odpowiedź 20 lipca 2021
Natomiast gdyby ktoś był ciekawy to w języku Python rozwiązanie wygląda tak : def calculateSumOfD
0 głosów
odpowiedź 17 lipca 2021
Podczas otwarcia programu w trybie debugging, dwa razy klik na zmienną lewym klawiszem myszy, potem
0 głosów
odpowiedź 17 lipca 2021
Stwórz sobie drugi plik txt np Kontakty_tmp do którego przepisujesz linia po linii dane z pliku Kont
Witaj na forum Przyszłych Programistów! :) Możesz tu znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, a także pomóc innym w rozwiązaniu ich koderskich problemów. Udzielając odpowiedzi na pytania innych zachęcamy, aby dawać wędkę a nie rybę :) Najlepiej nakierować na rozwiązaniu problemu, zamiast rozwiązywać go w całości za daną osobę. Zachęcamy do aktywnego włączenia się w budowę naszej społeczności. Dzięki Twojemu zaangażowaniu to forum będzie niepowtarzalne :)
...