Odpowiedzi: Daniel_Rudnik

184
odpowiedzi
12
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 14 kwietnia 2022
A jeśli zmodyfikujesz var connectionString = Configuration.GetConnectionString("WebApiDatabase");
0 głosów
odpowiedź 12 kwietnia 2022
Dzieje się tak dlatego, że nie tworzysz wskaźnika do zaalokowanej dynamicznie tablicy tylko tablicę
0 głosów
odpowiedź 7 kwietnia 2022
Szkoda, że hybrydowo bo zapisałbym się na ścieżkę Test Automation with Java  a tak dodatko
0 głosów
odpowiedź 29 marca 2022
Cóż to masz za firmę, że sprzętu nie zapewnia ? Ogólnie mi 2x24 cale wystarcza w zupełności. Do tego
0 głosów
odpowiedź 28 marca 2022
Hej, widziałem że Marta zrobiła job update po pierwszym szoku w nowej pracy. Uważam, że to fajny pom
0 głosów
odpowiedź 24 marca 2022
Spróbuj ustawić inny port np 587.
0 głosów
odpowiedź 23 marca 2022
Hej, wrzuć proszę całego configa mailera. Usuń swoje wrażliwe dane (wpisz jako xxx).
0 głosów
odpowiedź 16 marca 2022
Mieszasz trochę C i C++. Rozważ następującą możliwość   ofstream usersFileName; usersFile
0 głosów
odpowiedź 20 lutego 2022
Kilka wskazówek:  - nazywaj zmienne opisowo; - Twoja funkcja wypisuje liczby w zapisie binarn
1 głos
odpowiedź 13 lutego 2022
Cześć, Twoja funkcja nie zadziała w taki sposób, ponieważ deklarujesz, ze zwróci typ int a chcesz zw
0 głosów
odpowiedź 12 lutego 2022
Opisałeś to trochę chaotycznie. Napisz proszę co trzymasz w pliku txt, jak go otwierasz, jak wczytuj
0 głosów
odpowiedź 28 stycznia 2022
Ja dodałem - nie polecam -> efektem był STRASZLIWY spadek płynności rozgrywki. Ale jeżeli bardzo
0 głosów
odpowiedź 14 grudnia 2021
 Polecam do poduszki  https://stackoverflow.com/questions/13547046/store-polish-character...
0 głosów
odpowiedź 6 grudnia 2021
Kontakt do Pani Aleksandra Wysocka Phone: +48 510 361 983 aleksandra.wysocka@seargin.com
1 głos
odpowiedź 24 listopada 2021
Hej, Ja podobnie, preferuje ciszę przy kodowaniu a poza tym to dłubię zawsze ok 21 do 2 w nocy więc
0 głosów
odpowiedź 22 listopada 2021
Arturze, zaspokoisz moją ciekawość jak to się odbywa od środka ? Czy Projekt jest już tak rozpoznawa
0 głosów
odpowiedź 18 listopada 2021
Ktoś (Marta? Karolina ?) tu kiedyś wrzucał filmik z algorytmami przedstawionymi jako ludowe tańce wę
0 głosów
odpowiedź 15 listopada 2021
Bartek graty ! Ja, podobnie jak Karolina uważam, że nie ma co upierać się na jeden język - to czego
0 głosów
odpowiedź 14 listopada 2021
Hej, Nie wiem, czy to pomoże, ale spróbuj wykorzystać AJAX w taki sposób (poniżej deklarowanej zmie
0 głosów
odpowiedź 10 listopada 2021
Wkleiłem poprawiony kod na SPOJ i wszystko przeszło Jak wklejasz swoje zgłoszenie ? Musisz mieć ust
Witaj na forum Przyszłych Programistów! :) Możesz tu znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, a także pomóc innym w rozwiązaniu ich koderskich problemów. Udzielając odpowiedzi na pytania innych zachęcamy, aby dawać wędkę a nie rybę :) Najlepiej nakierować na rozwiązaniu problemu, zamiast rozwiązywać go w całości za daną osobę. Zachęcamy do aktywnego włączenia się w budowę naszej społeczności. Dzięki Twojemu zaangażowaniu to forum będzie niepowtarzalne :)
...