Odpowiedzi: Daniel_Rudnik

184
odpowiedzi
12
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 12 listopada 2022
Można uprościć sobie życie wbudowanymi metodami C++. Po drobnych modyfikacjach kodu Pawła, skróciłem
0 głosów
odpowiedź 12 listopada 2022
No a gdzie te vectory masz ? Widzę załączoną bibliotekę, ale już inicjalizacji vectora nie. #inclu
1 głos
odpowiedź 9 listopada 2022
+1 Ja również - pair programming niesamowicie rozwija i przydaje się w pracy - chociażby przy szuk
0 głosów
odpowiedź 12 października 2022
Korzystaj z dobrodziejstw C++ skoro w nim piszesz - w bibliotece std jest funkcja std::copy  ...
2 głosów
odpowiedź 11 października 2022
Dlaczego nie należy wklejać kodu jako obrazka (tłumaczenie zostawiam Tobie)  https://meta.stac
0 głosów
odpowiedź 22 września 2022
Cześć Agnieszko! Super wiadomość w tak smutnym czasie . Czy możesz napisać więcej o zadaniu, k
1 głos
odpowiedź 9 sierpnia 2022
Poczytaj dokładniej czym jest alokacja pamięci na stercie a czym na stosie oraz co z tego wynika. I
1 głos
odpowiedź 8 sierpnia 2022
  Model public static function getUserIncomeCategories() { $sql = "SELECT name...
0 głosów
odpowiedź 7 lipca 2022
Cześć, spróbuj tak RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond
0 głosów
odpowiedź 6 lipca 2022
Rozumiem, ze to do Twojej apki a nie do pracy ? Jeżeli tak - jako ewentualny user - wybieram opcje n
5 głosów
odpowiedź 6 lipca 2022
@override Firma B: stanowisko : oficjalnie JR QA Automation eng / nieoficjalnie one-Man-army branż
0 głosów
odpowiedź 1 lipca 2022
Cześć, Bez kodu i zdjęcia (404 - not found) trudno coś wywróżyć ale szklana kula podpowiada mi, że
0 głosów
odpowiedź 6 czerwca 2022
Masz wyciek pamięci. Tzn, Twój program próbuje odczytać, zapisać coś w sekcji pamięci, do której nie
1 głos
odpowiedź 16 maja 2022
Cześć, mam kilka wskazówek bez zaglądania do paczki : - szklana kula podpowiada mi -> brak konst
0 głosów
odpowiedź 12 maja 2022
Nie wiem dlaczego program miałby nie działać . Słowem kluczowym const deklaruje się t
1 głos
odpowiedź 10 maja 2022
Hej, Kolejny job update ode mnie. Obecna praca ma ciekawe projekty, fajny zespół, daje poczucie roz
0 głosów
odpowiedź 8 maja 2022
Ponad to co napisała Marta to mam kilka wskazówek: - inicjalizuj wszystkie zmienne przy deklaracji
0 głosów
odpowiedź 7 maja 2022
Like it ! Fajna zabawa 
0 głosów
odpowiedź 30 kwietnia 2022
Cześć, możesz tak  line.replace(line.find(deleteline),deleteline.length(),""); Lub zapisać d
0 głosów
odpowiedź 27 kwietnia 2022
Cześć, Serdecznie witamy w naszej społeczności - w razie problemów/pytań pisz śmiało, nie tylko w t
Witaj na forum Przyszłych Programistów! :) Możesz tu znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, a także pomóc innym w rozwiązaniu ich koderskich problemów. Udzielając odpowiedzi na pytania innych zachęcamy, aby dawać wędkę a nie rybę :) Najlepiej nakierować na rozwiązaniu problemu, zamiast rozwiązywać go w całości za daną osobę. Zachęcamy do aktywnego włączenia się w budowę naszej społeczności. Dzięki Twojemu zaangażowaniu to forum będzie niepowtarzalne :)
...