Odpowiedzi: Daniel_Rudnik

184
odpowiedzi
12
najlepszych odpowiedzi
0 głosów
odpowiedź 16 grudnia 2022
Ok - wszystko jasne. Spróbuj przeanalizować moją wersję dla najprostszego przypadku i ją rozbudować:
0 głosów
odpowiedź 15 grudnia 2022
Mam dziury w pamięci - wrzuć treść.
0 głosów
Wklejam ponownie - podobno miałeś mieć na uwadze  Tu podpowiedź https://cplusplus.com/doc/tut
0 głosów
A co mówią logi ? Settings -> Debugger -> Common -> Full (debug) log
0 głosów
odpowiedź 8 grudnia 2022
Gratulujemy uporania się z problemem Zobacz, jako ciekawostkę, jak można fajnie przeciążyć operator
0 głosów
odpowiedź 7 grudnia 2022
Tu podpowiedź https://cplusplus.com/doc/tutorial/files/ A konkretniej przyjrzyj się jak otwierasz
0 głosów
odpowiedź 5 grudnia 2022
Możesz też mądrze użyć metod std::string jak std::copy lub std::append. Jednak wciąż, nie będzie to
2 głosów
odpowiedź 30 listopada 2022
Szklana kula podpowiada -> brak std::endl; w linijce z else. Ale nauczmy się czegoś fajnego i zr
1 głos
A jeżeli chcesz ładnie i na wskaźnikach, a do tego nie wymyślać koła na nowo - polecam używanie wbud
1 głos
Popraw na : if (fabs(liczba[i] - srednia) < fabs(najblizsza - srednia)) {    &nb...
0 głosów
odpowiedź 22 listopada 2022
Zerknij sobie na moją propozycję - może coś uda Ci się podpatrzeć/zaimplementować/nauczyć :) // edi
0 głosów
odpowiedź 22 listopada 2022
A pokaż jak wyodrębniasz klucz.
0 głosów
odpowiedź 20 listopada 2022
Serdecznie witamy na forum . Z czystej ciekawości - pracujesz w wyuczonym zawodzie ?
0 głosów
odpowiedź 19 listopada 2022
Nie wiem, czy sprytnie ale można zrobić o tak : #include <iostream> using namespace std; in
0 głosów
odpowiedź 17 listopada 2022
Osobiście, uważam, że nauka algorytmów poprzez rozwiązywanie zadań ze SPOJ to bardzo dobry trening d
0 głosów
odpowiedź 17 listopada 2022
Przede wszystkim rozbij to sobie na dwie osobne funkcje - niech jedna wczytuje dane nowego adresata ...
1 głos
odpowiedź 16 listopada 2022
Tu popraw  for (int i=1; i<=test; i++) Na  for (int i=0; i < test; ++i) Po dru...
0 głosów
odpowiedź 15 listopada 2022
Narysować wykres możesz np tak (uch...ale kto normalny lubi JS?) <script> window.o
1 głos
A jeżeli chcesz zrobić od A do Z w sposób jaki mówisz (tzn  wykorzystać vector struktur - co si
0 głosów
W czym konkretnie problem ? Potrafisz wczytać dane z BD za pomocą PHP i PDO ? Potrafisz wyświetlić t
Witaj na forum Przyszłych Programistów! :) Możesz tu znaleźć odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, a także pomóc innym w rozwiązaniu ich koderskich problemów. Udzielając odpowiedzi na pytania innych zachęcamy, aby dawać wędkę a nie rybę :) Najlepiej nakierować na rozwiązaniu problemu, zamiast rozwiązywać go w całości za daną osobę. Zachęcamy do aktywnego włączenia się w budowę naszej społeczności. Dzięki Twojemu zaangażowaniu to forum będzie niepowtarzalne :)
...